jueves, 23 de octubre de 2014

XVI Portes Obertes Cabanyal

El barri del Cabanyal celebra de nou les seues habituals jornades de portes obertes, una bona oportunitat per conèixer el barri d'una manera més intima, la seua gent, les cases, els llocs emblemàtics, la polèmica de l'ampliació de l'Avinguda Blasco Ibáñez...


La Plataforma Salvem el Cabanyal celebra aquestes jornades amb el lema "L'art de resistir", nom molt apropiat, ja que des del 2001 la seua lluita està sent inesgotable.
S'obrin al públic un total de 15 cases, en elles es mostren exposicions del passat i del present del barri, les activitats que han anat realitzant durant aquests darrers anys com per exemple: manifestacions publiques, processos judicials, reconeixements i premis rebuts....
A més a més es fan visites guiades pel barri, hi ha espectacles de musica, de teatre, de cinema, performances, conferencies... un fum d'activitats que pots consultar al programa:

http://xvicabanyalportesobertes.blogspot.com.es/ 

És important conèixer la realitat del barri per continuar denunciant la degradació per la que passa. I es necessari poder començar amb la seua rehabilitació, sense la necessitat de destruir l'essència d'aquest barri històric.  
Aprofita aquesta oportunitat per conèixer vertaderament el barri, segur que no et defrauda.

La programació és des del 17 d'octubre fins el 2 de novembre.
Les cases s'obrin els dissabtes i diumenges de 11h a 14 i de 17h a 20:30h. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario